'Eurosong'-kandidate Loredana deelt erg slecht nieuws: "Lichaam kon het niet aan" Nieuws
Nieuws

'Eurosong'-kandidate Loredana deelt erg slecht nieuws: "Lichaam kon het niet aan"

'Eurosong'-kandidate Loredana deelt erg slecht nieuws: "Lichaam kon het niet aan"

Nu zaterdag 14 januari vindt de finale van 'Eurosong' plaats. Dan weten we eindelijk welke artiest ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Afgelopen maandag stelde zangeres Loredana haar twee nummers voor. Maar nu onthult de zangeres dat ze bijna niet kon deelnemen aan 'Eurosong'.

Zo liep het helemaal mis met de Limburgse zangeres vlak voor de opnames van 'Eurosong'. “Enkele dagen voor de opnames van mijn aflevering, werd ik ziek”, vertelt Loredana in Het Laatste Nieuws. De zangeres kampt met een voedselallergie waardoor ze niets mag eten waar noten in verwerkt zijn.

“Waarschijnlijk heb ik op restaurant iets gegeten waar sesamolie in zat, en dat kon mijn lichaam niet aan. Ik kreeg een allergische reactie, die zich ook op mijn sinussen zette", aldus Loredana. Daardoor verloor ze gedeeltelijk haar stem. "Je kan dus wel zeggen dat het avontuur met een valse noot gestart is", vertelt ze al lachend.

Maar ze gaf de moed niet op. "Ik heb me erdoorheen geslagen, en die vechtlust neem ik mee naar de finale", klinkt het vastberaden. "Daarnaast probeer ik ook om voldoende te slapen, blijf ik sporten en neem ik vitamines om topfit te blijven", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws