Ernstig zieke Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' deelt slecht nieuws over zijn gezondheid Nieuws
Nieuws

Ernstig zieke Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' deelt slecht nieuws over zijn gezondheid

Ernstig zieke Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' deelt slecht nieuws over zijn gezondheid

Nick Laenen, die je nog kan kennen van zijn deelname aan 'Blind Getrouwd', is vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij liep tijdens een werkreis malaria op. Nu deelde de 'Blind Getrouwd'-kandidaat een update over zijn gezondheid.

"Ik heb Malaria opgelopen tijdens mijn werktrip een paar weken geleden in Monrovia (Liberia)", schrijft Nick op Instagram. Malaria is een tropische ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet die het lichaam binnen kan komen via een muggenbeet.

Je kan jezelf daar preventief tegen beschermen als je één keer per jaar naar een tropisch gebied reist. "Maar omdat wij als cabin crew wekelijks naar deze landen vliegen, is voor ons de enige mogelijke bescherming een antimuggenspray", schrijft Nick. "Ik smeer mezelf altijd te pletter maar dat is dus geen garantie. Noem het gewoon bad luck."

Toch heeft Nick ook geluk gehad. "Ik heb het geluk gehad dat ik er op tijd bij was", aldus Nick. Momenteel is hij ook opnieuw thuis, maar helaas is hij nog niet aan de beterhand. "Ik ben er nog niet, maar ik doe er alles aan om snel terug de oude te zijn", schrijft hij. "Ik vul mijn dagen momenteel alleen maar met slapen slapen en slapen", sluit hij zijn bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws