Ernstig zieke Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' opgenomen in het ziekenhuis Nieuws
Nieuws

Ernstig zieke Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' opgenomen in het ziekenhuis

Ernstig zieke Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' opgenomen in het ziekenhuis

Christophe Ramont, bekend van zijn deelname aan 'Blind Getrouwd', maakte ruim een jaar geleden bekend dat hij hiv-positief is. Op Instagram laat de 'Blind Getrouwd'-deelnemer nu weten dat hij opgenomen is in het ziekenhuis.

Op 1 december 2021, Wereldaidsdag, liet Christophe Ramont weten dat hij lijdt aan hiv. “Neen, ik heb geen aids. Maar dit voorjaar kreeg ik wel de diagnose dat ik hiv-positief ben", vertelde Christophe toen. Gelukkig kan hij met de juiste behandeling een perfect normaal leven leiden.

"Aids is het eindstadium waarbij de hiv-waarden zo hoog oplopen dat je eraan sterft. Dat is vandaag met de behandeling die we in ons land kennen niet meer het geval. Gelukkig, hiv is niet langer een doodsvonnis", aldus Christophe. Maar de 'Blind Getrouwd'-deelnemer is nu toch opgenomen in het ziekenhuis.

Al stelt hij zijn volgers meteen gerust. "No worries, dit is een gepland bezoek in het kader van hiv-onderzoek", schrijft hij bij een foto vanuit het ziekenhuis. "Om na te gaan waar het ‘restvirus’ hiv zich bevindt eens je in de fase niet-detecteerbaar zit, neem ik deel aan een onderzoek bij UZ Gent", legt hij uit. "De eerste verzameling werd gedaan net na de diagnose en dit is de tweede verzamelronde. Alles goed verlopen, de wetenschap gelukkig en ik heb heerlijk geslapen", aldus Christophe.

Bron: Instagram Stories @c_ramont
Bron: Instagram Stories @c_ramont

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws