Erik Van Looy ziet er helemaal anders uit en dat is de schuld van Philippe Geubels Nieuws
Nieuws

Erik Van Looy ziet er helemaal anders uit en dat is de schuld van Philippe Geubels

Erik Van Looy ziet er helemaal anders uit en dat is de schuld van Philippe Geubels

Erik Van Looy zal er in het nieuwe seizoen van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' helemaal anders uitzien. Daar heeft goede vriend Phillippe Geubels wat mee te maken.

Erik Van Looy zal voortaan namelijk zonder bril te zien zijn in het programma. “De grootste vernieuwing in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ is dat ik zonder bril ga presenteren. Ik ben aan mijn ogen geopereerd en nu zie ik opnieuw scherp", vertelt Erik aan Het Laatste Nieuws.

"Ik was dat brillen een beetje beu. Ik was het beu om telkens mijn bril af te zetten en mijn zonnebril op te zetten. En ik wou weer kunnen zien", gaat hij verder. "Bovendien draagt Tom Cruise ook geen bril en die is drie maanden jonger dan ik. Ik bedoel: sexappeal is belangrijk. Dus ik heb een sexappeal verhogende operatie aan mijn ogen laten doen", grapt de presentator.

Hij draagt nu kunstenzen. “Ik kan lezen, ik kan zien en ik zie er tien jaar jonger uit.” De tip kwam van Philippe Geubels, die zelf ook een oogoperatie onderging. “Het was hij die me op het idee bracht om mijn ogen te laten opereren", aldus Erik. Vanaf 5 september kan je Eriks nieuwe look bewonderen in het nieuwe seizoen van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Erik Van Looy zonder bril. Bron: Play4
Erik Van Looy zonder bril. Bron: Play4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws