Erik Van Looy onthult live op televisie eerste 'Slimste Mens'-kandidaat : "Nog nooit zo gevraagd" Nieuws
Nieuws

Erik Van Looy onthult live op televisie eerste 'Slimste Mens'-kandidaat : "Nog nooit zo gevraagd"

Erik Van Looy onthult live op televisie eerste 'Slimste Mens'-kandidaat : "Nog nooit zo gevraagd"

Op maandag 30 januari was presentator Erik Van Looy te gast in 'De Ideale Wereld'. Daarin maakte hij ook de eerste kandidaat van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend.

Gisteren schoof Erik Van Looy aan tafel bij Ella Leyers in 'De Ideale Wereld'. Sidechick van dienst was actrice en comédienne Jade Mintjens. Enkele minuten nadat Erik arriveerde in de studio had Ella dan ook een bijzondere vraag voor de presentator.

“Erik, heb je Jade al gevraagd voor 'De Slimste Mens'?”, vroeg ze. Waarop Erik meteen reageerde met: “Nee, maar dat ga ik nu doen. Ik heb dat nog nooit live in een show gevraagd. Maar Jade, ik zou graag hebben dat je meedoet", klonk het bij de presentator.

Jade, die naar eigen zeggen al van alles had voorbereid om Erik te overtuigen, reageerde laaiend enthousiast en riep volmondig "Ja!" op zijn vraag. “Mijn geluk kan niet meer op", klonk het ook nog bij de stand-up comedian.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws