Erik Van Looy krijgt bijzonder harde kritiek te slikken na voorval in 'De Slimste Mens' Nieuws
Nieuws

Erik Van Looy krijgt bijzonder harde kritiek te slikken na voorval in 'De Slimste Mens'

Erik Van Looy krijgt bijzonder harde kritiek te slikken na voorval in 'De Slimste Mens'

De gewone weken zitten erop in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Vanaf volgende week beginnen de finaleweken. Maar presentator Erik Van Looy ligt net voor die spannende finaleweken zwaar onder vuur.

Wie de finale van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' alvast niet gaat winnen, is Otto-Jan Ham. Hij moest woensdagvond de duimen leggen voor Danira Boukhriss. En dat is bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten.

Zij zijn er namelijk van overtuigd dat de overwinning van Danira doorgestoken kaart is. In de finale vroeg Erik Van Looy waar de grootste marathons plaatsvinden. Otto-Jan antwoordde Berlijn, maar dat antwoord stond er niet tussen. Boston dan weer wel. Maar dat klopt niet volgens een kijker. "De marathon van Berlijn is groter. Die heeft namelijk 40.000 lopers en Boston minder dan 30.000 lopers."

Daardoor denken velen nu dat Danira opzettelijk moest winnen. "Dit is doorgestoken kaart van Erik Van Looy omdat Danira absoluut moest blijven", "Danira heeft de overwinning van Otto-Jan gestolen" en "Ik geloof niet meer dat deze quiz eerlijk verloopt", klinkt het bij de boze kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws