Erik Van Looy belandde ooit samen met Pascal Braeckman in de gevangenis: "Niet fier op" Nieuws
Nieuws

Erik Van Looy belandde ooit samen met Pascal Braeckman in de gevangenis: "Niet fier op"

Erik Van Looy belandde ooit samen met Pascal Braeckman in de gevangenis: "Niet fier op"

Op donderdag 8 december ging het tweede seizoen van 'James De Musical' van start op Play4. De centrale gast in die eerste aflevering was presentator Erik Van Looy. Daarin onthulde hij ook dat hij ooit in de gevangenis heeft gezeten met klankman Pascal Braeckman.

Gisteren begon het langverwachte tweede seizoen van 'James De Musical'. In de eerste aflevering droeg James Cooke een musical op aan Erik Van Looy. En daarin kwamen we heel wat over de presentator te weten. Zo heeft hij ooit in de gevangenis gezeten met Pascal Braeckman, die ook even langskwam in de show.

"We waren daar ook niet fier op achteraf”, vertelt Pascal Braeckman over het voorval. “Ik vond dat geweldig”, pikt Erik snel in. "Het was leuk omdat we wisten dat we onschuldig waren. Ze dachten dat wij krakers waren", aldus Erik.

Blijkbaar zaten ze ergens met een grote groep mannen, maar iedereen was stomdronken. "Ik was de enige nuchtere want ik dronk toen nog niet", vertelt Erik. "Ik had dus perfect aan de politie kunnen uitleggen dat er niets aan de hand was, dan was alles opgelost. Maar ik wou de sfeer niet bederven", lacht de presentator.

'We gaan nog niet naar huis'

En dus werden ze opgesloten in de gevangenis. "Dan hebben ze ons allemaal samen in één grote cel gestoken", vertelt Pascal. "Dat was een beetje hun fout denk ik. Wij zijn daar dan beginnen spelletjes te spelen en liedjes zingen van: 'En we gaan nog niet naar huis'." Uiteindelijk mochten ze na één nacht de gevangenis verlaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws