Erik Van Looy (60) overdondert iedereen met bijzonder nieuws Nieuws
Nieuws

Erik Van Looy (60) overdondert iedereen met bijzonder nieuws

Erik Van Looy (60) overdondert iedereen met bijzonder nieuws

Erik Van Looy presenteerde recent nog het twintigste seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', dat voor de gelegenheid omgedoopt werd tot 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Nu heeft de presentator ook bijzonder nieuws over dat programma.

Zo zal Erik Van Looy binnenkort zelf te zien zijn in 'De Slimste Mens'. Niet bij ons op Play4, maar wel bij onze noorderburen. Daar gaat op 26 december het 21ste seizoen van start.

En in dat nieuwe seizoen zal dus ook Erik Van Looy opduiken. Eerder deed hij ook al mee aan de Vlaamse versie, toen 'De Slimste Mens' nog gepresenteerd werd door Bruno Wyndaele.

Dat hij nu mag meedoen aan de Nederlandse versie is een grote eer. Slechts één Belg ging hem voor: Phillipe Geubels. Hij nam vorig jaar deel aan 'De Slimste Mens' in Nederland. De comedian moest wel al opstappen na één aflevering. Benieuwd of Erik het beter zal doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws