Erik Van Looy (60) is niet langer vrijgezel: "Al een tijdje samen met deze knappe kunstenares" Nieuws
Nieuws

Erik Van Looy (60) is niet langer vrijgezel: "Al een tijdje samen met deze knappe kunstenares"

Erik Van Looy (60) is niet langer vrijgezel: "Al een tijdje samen met deze knappe kunstenares"

Vorig jaar in september raakte bekend dat de relatie Erik Van Looy (60) en model Ingrid Parewijck (44) was stukgelopen. Erik en Ingrid vormden zo'n vijf jaar een koppel. Nu zou de presentator al opnieuw de liefde gevonden hebben.

't Is gebeurd: Erik Van Looy is niet langer vrijgezel. Althans, dat melden Menstyle en P-magazine op hun websites. Volgens hun bronnen zou de 'Slimste Mens'-presentator al enkele maanden van 't straat zijn. En zijn nieuwe vlam is ook geen onbekende.

Zo zou Erik Van Looy momenteel een koppel vormen met Sarah Van der Meiren, een knappe kunstenares uit Antwerpen. Sarah had in het verleden een relatie met acteur Axel Daeseleire. In 2020 werd ze ook al eens verkozen tot P-babe van de maand.

Volgens Menstyle en P-magazine zouden de twee al enkele maanden een koppel vormen. Zo zouden Erik en Sarah onlangs samen gezien zijn op het feestje voor de 30ste verjaardag van Lize Feryn én zouden ze zopas samen genoten hebben van een vakantie naar Gran Canaria. Officieel wilden de twee hun relatie nog niet bevestigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws