Erica Meiland zwijgt niet langer en waarschuwt Monique Westenberg voor André Hazes Nieuws
Nieuws

Erica Meiland zwijgt niet langer en waarschuwt Monique Westenberg voor André Hazes

Erica Meiland zwijgt niet langer en waarschuwt Monique Westenberg voor André Hazes

Erica Meiland heeft zich in de Nederlandse media uitgelaten over zanger André Hazes. De mater familias van de familie Meiland komt met een belangrijke waarschuwing voor Monique Westenberg.

Erica Meiland heeft zich voor de tweede keer gemengd in de relatie van André Hazes en Monique Westenberg. Afgelopen zomer waarschuwde Erice Monique al om André Hazes nooit meer terug te nemen en nu geeft ze weer een opvallend advies. Zo heeft Erica onlangs de documentaire over de zanger gezien.

"Ik heb de documentaire van André gezien en vond hem veel sympathieker dan ik had gedacht, dus toch goed dat ik dat dan bekijk", vertelt Erica in het Nederlandse weekblad Privé. "Aan het eind van de documentaire was hij helemaal afgekickt. Stel je voor dat hij zo blijft, dan is het een normale, leuke vent", klinkt het. Toch waarschuwt ze Monique ook.

"Dan zou het misschien weer goed kunnen komen, maar het blijft een risico", aldus Erica. "Met de vreemde jeugd die hij gehad heeft, met dat gen van zijn vader ...", legt ze uit. "Je kan van iemand houden, maar als iemand je keer op keer vernedert en gewoon slecht behandelt, spreekt daar geen liefde uit. Dan is zo iemand jou gewoon niet waard en moet je je eigen plan trekken", besluit de realityster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws