Erg pijnlijk: "Danny moet meteen het 'Big Brother'-huis verlaten" Nieuws
Nieuws

Erg pijnlijk: "Danny moet meteen het 'Big Brother'-huis verlaten"

Erg pijnlijk: "Danny moet meteen het 'Big Brother'-huis verlaten"

De kijkers hebben het meer dan gehad met Danny in 'Big Brother'. Ze stemden hem terug in het huis, maar hij irriteert heel wat fans. Ze willen dan ook dat hij vertrekt.

Op Twitter regent het negatieve reacties over Danny. "Alles wat uit Danny zijn mond komt irriteert me zo hard. Haal hem meteen weg aub", zegt een kijker. "Ik hoop echt met heel mijn hart dat iemand Danny nomineert en hij verdwijnt", zegt nog iemand.

"Danny gedraagt zich even fake als zijn vlecht in zijn haar", "Hij wordt werkelijk door iedereen bijna uitgekotst, arme Danny" en "De kijkers wilden absoluut geen Danny en dat werd meteen duidelijk. Dit is manipulatie van 'Big Brother'".

Bovendien vinden kijkers dat hij nu zijn informatie gebruikt die hij buiten het huis heeft gekregen. Zo probeert hij zich sympathieker op te stellen, oordelen de fans. "In het spel met de lampen merk je heel erg dat Danny informatie gebruikt van de buitenwereld voor zijn argument. Social media stond vol met “gun elkaar wat”, “het is maar een spel”, “stop het tactische gedoe". Het is oneerlijk dat hij Jason daarbij betrekt", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws