Er is groot nieuws over Jens Dendoncker en Julie Van den Steen Nieuws
Nieuws

Er is groot nieuws over Jens Dendoncker en Julie Van den Steen

Er is groot nieuws over Jens Dendoncker en Julie Van den Steen

Onlangs raakte bekend dat Jens Dendoncker de nieuwe presentator wordt van 'The Masked Singer'. Nu is er nog meer nieuws over Jens.

Hij gaat namelijk ook een dagelijkse quiz presenteren, samen met Julie Van den Steen. Hij en Julie zullen op VTM samen 'Even Goeie Vrienden' presenteren. Daarin gaan ze op zoek naar dé 1+1=3 onder de bekende mensen. Welke onverwachte combo van bekende gezichten haalt het beste in elkaar naar boven? Wie is het meest complementair en vult elkaar genoeg aan om te winnen? En wie verliest, maar blijft wel ‘Even Goeie Vrienden’?

Jens en Julie kennen elkaar goed. "Ik heb al samen met Jens mogen speuren in het panel van 'The Masked Singer'", reageert Julie. "Dat ik nu ook met hem een programma mag presenteren, is echt iets om naar uit te kijken. De duo’s zullen al hun mensenkennis, creativiteit en parate kennis uit de kast moeten halen om het spel te winnen.”

“Hoewel Julie en ik elkaar dus wél al kennen, hebben we verder gekozen voor bekende koppen die elkaar niet of niet goed kennen", vertelt Jens. "We zijn daarbij écht de contrasten gaan opzoeken, denk bijvoorbeeld aan een comedian die de handen in elkaar slaat met een sporter."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws