Emotionele Gunther Levi heeft update over de gezondheidstoestand van zijn vrouw Nieuws
Nieuws

Emotionele Gunther Levi heeft update over de gezondheidstoestand van zijn vrouw

Emotionele Gunther Levi heeft update over de gezondheidstoestand van zijn vrouw

Charlotte Nollet, de vrouw van acteur Gunther Levi, kwam enkele weken geleden zwaar ten val. Ze viel van haar paard en brak vier ruggenwervels. Op Instagram heeft Gunther nu een update gegeven over de gezondheidstoestand van zijn vrouw.

“Ik ben uit mijn beugel gegaan tijdens het galopperen”, vertelde Charlotte eerder over haar ongeval in Het Nieuwsblad. “En daarna ben ik ook de controle verloren”, vervolgde ze nog. De klap moet enorm geweest zijn want Charlotte brak maar liefst vier ruggenwervels.

Sinds haar val was Charlotte dan ook aan haar bed gekluisterd. “Nu lig ik in een ziekenbed in de woonkamer”, vertelde ze daar eerder over. Maar daar is nu verandering in gekomen. Zo liet Gunther Levi op Instagram weten dat ze voor het eerst een wandeling zijn gaan maken in de buitenlucht.

"Eindelijk terug een beetje mobiel", schrijft hij bij een mooie foto van hem en zijn vrouw Charlotte op Instagram. Hij voegde er ook nog enkele veelbetekenende hartjes aan toe.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws