Emoties lopen hoog op bij Leen Dendievel: actrice heeft duidelijke boodschap voor haar man Udo Mechels Nieuws
Nieuws

Emoties lopen hoog op bij Leen Dendievel: actrice heeft duidelijke boodschap voor haar man Udo Mechels

Emoties lopen hoog op bij Leen Dendievel: actrice heeft duidelijke boodschap voor haar man Udo Mechels

Leen Dendievel is bijzonder fier op haar man Udo Mechels en dat laat ze maar al te graag aan hem weten. Op sociale media deelt ze een emotioneel filmpje dat ze zelf een ‘schaamteloze liefdesverklaring’ noemt.

Leen Dendievel en Udo Mechels vormen al een hele tijd een koppel. De zanger bracht zopas zijn nieuwe Franstalige album ‘Imagine’ uit en zijn echtgenote moet daar nu wat over kwijt. “Ik zit in de wagen en ik ben zijn album in één stuk aan het luisteren. Deze man kan zingen”, zegt ze. “Het is ongelofelijk, er staan pareltjes tussen”, aldus Leen

“Ik word er een beetje emotioneel van”, vertelt Leen terwijl ze tranen in haar ogen krijgt. “Ik ben zó trots. Ik zeg vaak tegen hem: ‘Als ik kon acteren zoals jij kan zingen, dan had ik al een Oscar gewonnen’”, klinkt het. Ze legt ook nog uit waarom ze juist deze ‘schaamteloze liefdesverklaring’ post. “We zeggen al te vaak pas als het te laat is hoe goed iemand was. Wacht niet, zeg het nu. Zeg het als je iemand graag ziet”, besluit ze.

Aangrijpend

Haar volgers vinden dit alvast een prachtige boodschap. “Zo mooi”, "Gouden vent heb je", “Mooi woorden, terecht”, “Wat ben jij een schoon mens en wat zijn jullie een liefdevol koppel”, “Zo mooi dat jij dat uit. Je bent een topper, Leen" en “Dat is ook zo de waarheid. Jouw vent kan zingen. En die emoties dat hij daar telkens weer inlegt, zo fucking mooi. Terecht trots. Geef hem hiervoor maar een dikke knuffel”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws