"Wat een mooi gezin!": Élodie Ouédraogo deelt magnifieke vakantiekiekjes met Jeroom en zoontje Remus Nieuws
Nieuws

"Wat een mooi gezin!": Élodie Ouédraogo deelt magnifieke vakantiekiekjes met Jeroom en zoontje Remus

"Wat een mooi gezin!": Élodie Ouédraogo deelt magnifieke vakantiekiekjes met Jeroom en zoontje Remus

Voormalig topatlete Élodie Ouédraogo (42) vertoeft momenteel met haar partner Jeroom Snelders (45) en haar zoontje Remus (7) op vakantie in Marrakech. Op Instagram laat ze haar volgers nu ook meegenieten van hun prachtige reis.

Élodie Ouédraogo en cartoonist Jeroom, die op 22 april zijn 46ste verjaardag viert, leerden elkaar voor het eerst kennen tijdens HUMO’s Pop Poll in 2009. Kort daarna begonnen de twee een relatie. Inmiddels bezegelden ze hun liefde ook al met een zoon, Remus. Hij mag deze zomer 8 kaarsjes uitblazen.

Momenteel geniet Élodie met haar gezin van een deugddoende vakantie in Marokko. Zo deelde de voormalige topatlete zopas een reeks prachtige kiekjes van hun reis naar Marrakech op Instagram. Daar genoten ze onder meer van de stralende zon, de prachtige cultuur en uiteraard elkaars gezelschap.

Wat een mooi gezin

Meteen kreeg Élodie heel wat reacties op de mooie vakantiekiekjes. "Prachtige foto’s en wat een mooi gezinnetje!”, “Zo leuk!”, “Zo mooi alledrie!”, “Cuties!”, "Zo schattig!" en “Wat een mooi gezin!”, klink het onder meer in de comments onder de foto's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws