Ellen Callebout doet straffe onthulling: "Ooit gevraagd voor dat programma, maar nee gezegd" Nieuws
Nieuws

Ellen Callebout doet straffe onthulling: "Ooit gevraagd voor dat programma, maar nee gezegd"

Ellen Callebout doet straffe onthulling: "Ooit gevraagd voor dat programma, maar nee gezegd"

Afgelopen weekend zakten Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout af naar Nederland voor de prèmiere van de musical 'Les Misérables'. RTL Boulevard kon hen spreken op de rode loper en daar onthulde Ellen Callebout bijzonder nieuws over haar televisiecarrière.

Twee jaar geleden maakten we in 'De Verhulstjes' voor het eerst kennis met Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst. En dat was in het begin niet zo simpel voor Ellen. Zij werd namelijk van de ene op de andere dag gebombardeerd tot bekende Vlaming.

"Het eerste jaar was het wat aanpassen, maar ondertussen ben ik het wel al gewoon", vertelt Ellen aan RTL Boulevard. Het koppel onthulde ook dat er binnenkort een vijfde seizoen aankomt van 'De Verhulstjes'. "Ik mag er nog niets over vertellen, maar we gaan iets heel leuks doen. Ik kijk er al heel hard naar uit", aldus Gert.

In dat interview vertelde Ellen ook dat ze haar ooit gevraagd hebben voor 'Expeditie Robinson'. Dat programma wordt sinds enkele jaren uitsluitend in Nederland uitgezonden. "Ze hebben me daar inderdaad voor gevraagd", aldus Ellen. "Maar ondanks dat ik grote fan ben van het programma, ga ik er niet aan meedoen", zei de vrouw van Gert Verhulst. "Ik vind het leuk om op tv te komen in gezinsverband, maar ik sta niet te popelen voor een solocarrière", legde ze uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws