Ellemieke Vermolen deelt aangrijpende beelden van sterrenkindje Josha: "Vandaag 6 jaar geleden" Nieuws
Nieuws

Ellemieke Vermolen deelt aangrijpende beelden van sterrenkindje Josha: "Vandaag 6 jaar geleden"

Ellemieke Vermolen deelt aangrijpende beelden van sterrenkindje Josha: "Vandaag 6 jaar geleden"

Ellemieke Vermolen en sterrenchef Sergio Herman vormen al een tijdje geen koppel meer. Samen hebben ze drie kinderen Noah, Zenna en sterrenkindje Josha. Hij overleed vlak voor de geboorte. Op Instagram deelde Ellemieke nu een aangrijpend bericht over haar overleden zoontje.

Sterrenchef Sergio Herman en Ellemieke Vermolen beslisten in januari 2021 om een punt te zetten achter hun relatie. De twee waren 13 jaar samen, waarvan 12 jaar getrouwd. Samen hebben ze ook drie zonen: Noah, Zenna en Josha, maar helaas overleed die laatste vlak voor de geboorte.

Nu schreef Ellemieke op Instagram ook een prachtige boodschap voor haar overleden zoontje. Op 2 maart was het namelijk 6 jaar geleden dat Josha dood geboren werd. "Maak kennis met Josha", schrijft Ellemieke bij een foto van haar ongeboren zoontje. "Vandaag is het jouw dag lieve Josha, 6 jaar geleden werd je stil geboren."

"Je werd op mijn borst gelegd, ik telde je vingers en je teentjes zoals een moeder doet als ze voor het eerst haar kindje vasthoudt. Op deze dag krijg jij na 6 jaar een gezicht. Vandaag sturen wij ons verhaal de wereld in met ons boek", klinkt het. Ellemieke vertelt ook nog dat ze zijn verjaardag niet zomaar gaat laten passeren. "Deze dag vier ik met mijn jongens met taart en champagne", aldus de ex-vrouw van Sergio Herman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws