Ella Leyers komt met verrassing van formaat na recente verloving met Rik Verheye Nieuws
Nieuws

Ella Leyers komt met verrassing van formaat na recente verloving met Rik Verheye

Ella Leyers komt met verrassing van formaat na recente verloving met Rik Verheye

Ella Leyers (34) leeft op een roze wolk sinds haar verloving met acteur Rik Verheye (35). En nu heeft de 'De Ideale Wereld'-presentatrice opnieuw groot nieuws te melden.

Ella Leyers heeft er al een fantastisch jaar opzitten. Ze mocht de fakkel overnemen van Jan Jaap van der Wal in 'De Ideale Wereld' en ze verloofde zich met haar grote liefde Rik Verheye. Nu komt de presentatrice opnieuw met heuglijk nieuws.

Zo zal Ella Leyers binnenkort te zien zijn in het tweede seizoen van 'Over De Oceaan'. Daarin zeilen zes bekende Vlamingen de Atlantische Oceaan over met een zeilboot. Ze leggen een tocht af van meer dan 5.000 kilometer, zonder enige zeilervaring of hulp van buitenaf. Alles gebeurt wel onder het toeziend oog van kapitein Piet.

Naast Ella Leyers steken ook Elodie Ouedraogo, Annelien Coorevits, Gert Verheyen, Jonas Geirnaert en James Cooke de Atlantische Oceaan over. Nu raakte ook de startdatum bekend van het tweede seizoen. Zo is ‘Over De Oceaan’ vanaf 26 december te zien op de streamingdienst Streamz. Vanaf januari verschijnt het nieuwe seizoen ook op Play4 en Goplay.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws