Elke Clijsters ziet er plots totaal anders uit en showt nieuwe coupe: "Zelf geknipt" Nieuws
Nieuws

Elke Clijsters ziet er plots totaal anders uit en showt nieuwe coupe: "Zelf geknipt"

Elke Clijsters ziet er plots totaal anders uit en showt nieuwe coupe: "Zelf geknipt"

Elke Clijsters, die vooral bekend geworden is door ‘De Bachelorette’, heeft een nieuw kapsel. Opvallend: ze heeft haar haren zelf onder handen genomen. Op haar Instagramverhaal toont ze nu haar nieuwe look.

Zo’n twee jaar geleden ging Elke Clijsters op zoek naar de liefde in ‘De Bachelorette’. In het datingprogramma koos ze uiteindelijk voor Ivan, maar die relatie bleek niet van lange duur te zijn. Al snel besloten ze om uit elkaar te gaan en Elke bleef een lange tijd single. Afgelopen zomer kwam ze plots met verrassend nieuws over haar liefdesleven.

Toen maakte ze bekend dat ze opnieuw aan het daten was. Lang verzweeg ze wie de gelukkige was, maar eind vorig jaar stelde ze haar nieuwe vriend dan toch voor op sociale media. Niemand minder dan darter Mike De Decker mag zich de lover van Elke noemen. Nu heeft ze alweer een verrassing in petto voor haar volgers.

Zo heeft ze sinds kort een nieuw kapsel en dat toont ze maar al te graag aan haar volgers. Op haar Instagramverhaal post ze nu een selfie waarop ze haar nieuwe coupe laat zien. “Zelf mijn eigen pony geknipt”, schrijft ze er trots bij.

Elke Clijsters ziet er plots totaal anders uit en showt nieuwe coupe: "Zelf geknipt"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws