Eline uit 'De Mol' ontroert iedereen met aangrijpende boodschap voor overleden zoontje: "365 dagen zonder jou" Nieuws
Nieuws

Eline uit 'De Mol' ontroert iedereen met aangrijpende boodschap voor overleden zoontje: "365 dagen zonder jou"

Eline uit 'De Mol' ontroert iedereen met aangrijpende boodschap voor overleden zoontje: "365 dagen zonder jou"

Eline Michiels, die in 2017 ontmaskerd werd als ‘De Mol’, is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Helaas verloor Eline vorig jaar haar eerste kindje, zoontje Eugène, amper enkele weken na de geboorte. Op Instagram staat Eline nu stil bij de dood van haar zoontje.

“Niets is wat het had moeten zijn, maar jij bent alles wat we konden wensen. Eugène wordt grote broer." Met die woorden kondigde Eline Michiels midden maart aan dat ze opnieuw in verwachting is. Vorig jaar werd Eline voor het eerst mama van een zoontje, Eugène. Maar helaas stierf hij al enkele weken na de geboorte. Inmiddels is het exact een jaar geleden dat Eline en haar partner afscheid moesten nemen van hun zoontje.

"Een jaar geleden, de nacht van 24 op 25 april, om 01.40 uur klopte jouw hartje een laatste keer", schrijft Eline op Instagram. "Ik herleef de laatste uren van jouw leven vaak en gisteren en vandaag nog net iets meer. Hoe alles op enkele uren tijd van hemel naar hel ging, hoe we uiteindelijk in deze situatie beland zijn, naar een leven als papa en mama van een zoon die niet meer bij ons is", vervolgt ze.

365 dagen zonder zoon

"Vandaag is het 365 dagen zonder zoon, zonder Eugène." Maar dankzij de hulp van haar omgeving is ze door de moeilijke periode geraakt. "We hebben het doorsparteld, we zijn er geraakt. We zijn er samen geraakt, met iedereen rondom ons, maar vooral met elkaar", aldus Eline.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws