ShowbizzTime

Eline De Munck krijgt harde kritiek te verduren nadat ze pikante lingeriefoto's deelt: "Hypocriet"

Eline De Munck
I Foto: Photonews I
door Redactie

Eline De Munck deelde dit weekend enkele uitdagende foto’s. In de beschrijving legt ze uit waarom ze die op sociale media gooit, maar daar krijgt ze meteen heel wat commentaar op. 

Eline De Munck plaatste weer enkele gewaagde kiekjes op Instagram waarop ze haar kleren uittrekt en poseert in lingerie. Ze deelde die plaatjes om aandacht te vestigen op een promotie van haar brillenmerk Odette Lunettes. “Daar hebben deze foto’s zoals je ziet helemaal niets mee te maken, maar zo heb ik wel zeker even jullie aandacht”, schreef ze erbij.

Daarom krijgt ze nu bakken kritiek over zich heen. “Maar de verontwaardiging is wel groot als een of andere ‘pervert’ een foto van jou in lingerie vraagt! Kot is te klein dan in deze ‘me too’-tijden, want dat is echt not done!”, reageert een van haar volgers. “Alles voor de publiciteit wel. Beetje hypocriet, niet?”, klinkt het.  

Eline bijt meteen van zich af. “Je begrijpt het niet denk ik. Wat ik post kies ik zelf. Maar als iemand denkt lingeriefoto’s te kunnen vragen, is dat inderdaad zeer ongepast”, antwoordt ze. “Dat is onrespectvol en onbeleefd. Ik hoop dat je dat begrijpt wanneer je verder kijkt dan je neus lang is. En anders blijf je maar geloven dat ik hypocriet ben”, besluit ze. 

Laatste nieuws