Eindelijk onthuld: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'James De Musical' Nieuws
Nieuws

Eindelijk onthuld: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'James De Musical'

Eindelijk onthuld: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'James De Musical'

Vorige week loste televisiezender Play4 al de eerste beelden van het tweede seizoen van 'James De Musical'. Nu raakte ook de startdatum van het nieuwe seizoen bekend.

In ‘James De Musical’ verrast James Cooke bekende Vlamingen met een spectaculaire show over hun leven. In de eerste beelden die Play4 vorige week loste op Instagram, zagen we dat James onder andere Astrid Coppens, Dina Tersago, Karen Damen en Alex Agnew kon strikken voor het tweede seizoen.

Ook de Planckaerts, Luc Appermont, Bart Peeters en Erik Van Looy komen aan bod. “Er is iets over Erik Van Looy waar Vlaanderen toch van zal opkijken. Maar dat kan ik nog niet verklappen”, zei James daar al eerder over aan Het Laatste Nieuws.

Nu raakte ook de startdatum van het gloednieuwe seizoen bekend. Zo kan je vanaf donderdag 8 december het tweede seizoen van 'James De Musical' bekijken op Play4.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws