Eindelijk onthuld: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' Nieuws
Nieuws

Eindelijk onthuld: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'

Eindelijk onthuld: op deze datum start het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'

Vorige week loste Play4 al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'. Nu maakte de zender ook de startdatum van dat gloednieuwe seizoen bekend.

In de eerste beelden konden we zien hoe Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout zich in Frankrijk opmaken voor de komst van Viktor en Marie. Maar daarbij stuiten ze meteen op een probleem. Zo weet Ellen niet hoe je 'Welkom' schrijft in het Frans.

Die eerste beelden zorgden al meteen voor heel wat hilariteit. Nu maakte Play4 ook de datum bekend waarop het nieuwe seizoen van start gaat. Zo kunnen de fans van 'De Verhulstjes' vanaf zondag 8 januari opnieuw afstemmen op Play4 om te genieten van de avonturen van de familie Verhulst.

Op sociale media wordt alvast erg enthousiast gereageerd. "Geweldig!", "Yes, zalig!", "Zoveel zin in" en "Kan al niet wachten", klinkt het in de reacties onder de Instagrampost van Play4.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws