Eindelijk onthuld: daarom zien we de mama van Viktor en Marie Verhulst nooit in 'De Verhulstjes' Nieuws
Nieuws

Eindelijk onthuld: daarom zien we de mama van Viktor en Marie Verhulst nooit in 'De Verhulstjes'

Eindelijk onthuld: daarom zien we de mama van Viktor en Marie Verhulst nooit in 'De Verhulstjes'

Inmiddels kunnen we al vier seizoenen genieten van de avonturen van de familie Verhulst in 'De Verhulstjes'. Maar wie we daar nooit in zien, is Valérie, de mama van Viktor en Marie. Nu raakte ook bekend waarom zijn nooit verschijnt in de realityreeks.

Gert Verhulst had van 1995 tot 2003 een relatie met Valérie. De twee waren nooit getrouwd, maar kregen wel twee kinderen: Viktor en Marie. Hoewel Valérie nooit te zien is in 'De Verhulstjes' hebben Marie en Viktor wel een goede band met hun moeder.

"Iedereen weet dat ik een heel goede band met mijn papa heb, maar ook de band met mijn moeder is supersterk", vertelde Viktor eerder in ‘Viktor Vlogt’. Hij onthulde ook waarom we zijn moeder nooit te zien krijgen. “Ik heb nog nooit over mijn moeder verteld. Ze staat absoluut niet graag in de belangstelling”, aldus Viktor.

"Mijn moeder zit niet te wachten op media-aandacht", bevestigde Marie. "Zij heeft alles met Studio 100 meegemaakt vanaf het begin, maar heeft geen interesse om iets in de media te doen", aldus de dochter van Gert Verhulst. De kans dat we Valérie ook in 'De Verhulstjes' zullen zien is dan ook onbestaande. Dat bevestigt Valérie nu aan de redactie van Het Laatste Nieuws. "Alles gaat goed met haar, maar ze blijft liever op de achtergrond", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws