Eerste werkbezoek van kroonprinses Amalia aan de Caraïben lokt heel wat reacties uit Nieuws
Nieuws

Eerste werkbezoek van kroonprinses Amalia aan de Caraïben lokt heel wat reacties uit

Eerste werkbezoek van kroonprinses Amalia aan de Caraïben lokt heel wat reacties uit

Samen met haar ouders, koning Willem Alexander en koningin Máxima, brengt prinses Amalia voor het eerst een bezoek aan het Caribisch gebied. De pers heeft daar heel wat over te zeggen, want ze zijn laaiend enthousiast over de toekomstige koningin van Nederland.

Prinses Amalia is samen met haar ouders mee op werkbezoek in het Caribische deel van Nederland. De kroonprinses wordt meer en meer klaargestoomd voor haar toekomstige publieke rol en dat lijkt goed uit te pakken. Niet alleen in de Caraïben zijn ze fan van Amalia, ook in Spanje wordt er veel over haar geschreven. De Spanjaarden vinden het een hele verademing om een koningin en een kroonprinses te zien die zo vlot zijn.

Volgens de krant El Nacional is het namelijk onwaarschijnlijk dat ze hun koningin Letizia, die redelijk stug is, ooit zo open als de Nederlandse koninklijke familie zullen zien. Bovendien vindt de krant ook dat de Spaanse koningin prinses Leonor verbergt. “Ze legt niet uit wat ze doet, met wie ze omgaat of hoe het met haar gaat, terwijl Máxima haar dochter juist in de belangstelling laat staan”, klinkt het.

De krant is duidelijk meer fan van de Nederlandse koningin en kroonprinses dan van Letizia en Leonor. Zo wordt Amalia zelfs een superster genoemd. “Ze ziet er prachtig en natuurlijk uit. In het Caribisch gebied geniet ze met volle teugen. Superster Amalia, slechts een paar maanden ouder dan de mysterieuze en in zichzelf gekeerde Leonor”, aldus El Nacional.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws