ShowbizzTime

Iedereen wil hetzelfde kwijt over eerste tv-optreden van Ruth Beeckmans in 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u'

Ruth Beeckmans
I Foto: VTM I
door Redactie

Op dinsdag 31 januari was Ruth Beeckmans te zien in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM. Dat was haar eerste grote televisieoptreden sinds de dood van haar man Gary. Hij overleed in april vorig jaar aan de gevolgen van hartfalen. Ruths eerste tv-optreden lokt nu ook heel wat reacties uit op sociale media.

Actrice en presentatrice Ruth Beeckmans maakte gisterenavond haar comeback op het scherm nadat ze vorig jaar compleet onverwacht afscheid moest nemen van haar partner Gary, met wie ze ook twee dochters heeft.

“Het is niet omdat ik de liefde nu moet missen dat ik ze anderen misgun of er niet van kan genieten als ik ze zie”, vertelde ze daar al eerder over in Het Laatste Nieuws. “Als ik dan toch mijn weg opnieuw moest zoeken, denk ik dat dit het ideale programma was om dat te doen. Ik ben blij dat ik de moed heb gehad om alvast dit te durven maken”, vertelde ze toen ook nog.

Op sociale media zijn veel kijkers nu erg onder de indruk van Ruths eerste tv-optreden. “Respect!”, lezen we tientallen keren in de reacties op sociale media na afloop van het programma. “Je hebt dat fantastisch gedaan”, “Hoedje af. Je bent een sterke vrouw” en “Het was prachtig, proficiat Ruth!”, lezen we ook nog in de reacties.

Laatste nieuws