Eerste pak nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Hij heeft zich versproken!" Nieuws
Nieuws

Eerste pak nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Hij heeft zich versproken!"

Eerste pak nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Hij heeft zich versproken!"

Vanavond gaat 'The Masked Singer' van start op VTM. Dan kunnen we met heel Vlaanderen weer beginnen speuren naar welke bekende gezichten er achter de mysterieuze pakken schuilen. Speurder Bart Cannaerts denkt nu al te weten wie er achter één van de pakken zit.

Vanavond nemen de eerste zeven figuren het in 'The Masked Singer' tegen elkaar op. De eerste pakken die we aan het werk zien, zijn: Champignon, Leeuw, Groot Licht, Soaperstar, Skiwi, Mummie en Raaf. Eén van hen wordt meteen ontmaskerd op vrijdag 3 februari.

Maar Bart Cannaerts onthulde nu dat hij al één naam denkt te kennen. "Ik ga geen namen noemen, maar er is één iemand van wie ik denk dat die zich een beetje versproken heeft", aldus de kersverse speurder.

"Dus ik heb één naam waarvan ik denk dat de kans heel groot is dat hij, want het was een man, meedoet. Hij wist niet dat ik speurder was en dacht mogelijk: ‘Ah, die heeft ook meegedaan, dus ...’ En die heeft zich versproken, denk ik", legt hij uit aan HLN Showbits.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws