Eén week na de dood van haar mama heeft Evi Hanssen opnieuw droevig nieuws te melden Nieuws
Nieuws

Eén week na de dood van haar mama heeft Evi Hanssen opnieuw droevig nieuws te melden

Eén week na de dood van haar mama heeft Evi Hanssen opnieuw droevig nieuws te melden

Presentatrice Evi Hanssen (44) heeft vorige week afscheid moeten nemen van haar mama Arlette. Zij stierf op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Op haar Instagramverhaal heeft Evi nu een een update gegeven over hoe het met haar gaat.

“Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen. Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie. Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd." Met die woorden maakte Evi Hanssen vorige week dinsdag het droevige nieuws bekend dat haar mama Arlette overleden is.

Arlette werd twee jaar geleden voor de tweede keer getroffen door borstkanker. Helaas kon ze daar niet meer van genezen. In 2011 kreeg ze de ziekte voor het eerst. Op Instagram laat Evi weten hoe het nu met haar gaat, een week na de dood van haar mama.

Helaas heeft ze niet zo'n goed nieuws te melden. "Hier ben ik weer. Deze ochtend voelde ik me moe, hees en verdrietig", aldus de presentatrice. Toch trok ze naar buiten voor een fikse wandeling. En dat deed haar duidelijk deugd. "Met leuke muziek. Mooie herinneringen. En plannen maken voor de toekomst. Rouwen is niet alleen maar verdriet", sluit ze haar bericht af.

Bron: Instagram Stories @evihanssen
Bron: Instagram Stories @evihanssen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws