Een verrassende ja en een pijnlijke nee: zo gaat het 5 maanden later met de 'Blind Getrouwd'-koppels Nieuws
Nieuws

Een verrassende ja en een pijnlijke nee: zo gaat het 5 maanden later met de 'Blind Getrouwd'-koppels

Een verrassende ja en een pijnlijke nee: zo gaat het 5 maanden later met de 'Blind Getrouwd'-koppels

Gisterenavond vonden de twee laatste beslissingsmomenten én de reünie plaats in 'Blind Getrouwd'. Daarin kregen we een verrassende ja en een hartverscheurende nee te horen. Maar welke koppels zijn 5 maanden later nog samen?

We beginnen met hét succesverhaal: Dziubi en Brecht. Al vanaf het eerste moment hadden de twee heren een klik met elkaar en dat blijkt vijf maanden later ook nog zo te zijn. De twee hebben sterke gevoelens voor elkaar en zien mekaar naar eigen zeggen heel regelmatig. Samenwonen doen ze nog niet maar ze zijn wel klaar voor hun volgende stap. "En dat is elkaars tandenborstel bij elkaar laten liggen", klinkt het bij het koppel.

Dan gaan we over naar het minst succesvolle verhaal, dat van Joren en Lien. Bij hen is er helaas nooit sprake geweest van verliefdheid en vijf maanden later gaan de twee nog steeds als vrienden door het leven. Beiden hebben het er momenteel wel nog erg moeilijk mee dat ze geen succes hebben kunnen maken van hun huwelijk.

Dan komt de verrassing van formaat: hoewel iedereen dacht dat Florence de lieve en geduldige Jiri zou afwijzen, zei ze toch ja tijdens het beslissingsmoment. Vijf maanden later blijkt dat de twee nog altijd samen zijn en steeds dichter naar elkaar toegroeien. Ze zijn nu vooral benieuwd hoe hun relatie zal verlopen zonder camera's erbij.

Pijnlijke breuk

Tot slot misschien een van de pijnlijkste beslissingsmomenten van het seizoen. Hoewel Christiaan en Jana een vliegende start namen, botsten ze iets later ook op veel verschillen. Uiteindelijk besloot Christiaan om niet verder te gaan met hun huwelijk, maar op de reünie zagen we dat ze het allebei moeilijk hadden met die beslissing. Jana startte na de reünie nog een charmeoffensief, maar enkele dagen geleden heeft Christiaan toch besloten om een punt te zetten achter hun huwelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws