Een nieuwe, onverwachte liefde in 'Familie'? "Zij worden sowieso een koppel!" Nieuws
Nieuws

Een nieuwe, onverwachte liefde in 'Familie'? "Zij worden sowieso een koppel!"

Een nieuwe, onverwachte liefde in 'Familie'? "Zij worden sowieso een koppel!"

Enkele weken geleden maakte actrice Loes Van den Heuvel haar opwachting in 'Familie'. Zij vertolkt de rol van Karin en vervangt Vanessa (Karen Damen) voor de verzorging van Alfons (Jaak Van Assche). Veel kijkers denken nu dat Karin en Alfons binnenkort een koppel zullen vormen.

Karin en Alfons kenden een moeilijke start in 'Familie'. Zo kon Alfons het maar moeilijk verkroppen dat Vanessa stopte met haar job als verpleegkundige. In het begin probeerde hij dan ook alles om haar vervangster Karin het leven zuur te maken.

Maar de laatste weken lijken de twee steeds dichter naar elkaar toe te groeien. Dat is ook de kijkers niet ontgaan. Zo zijn veel 'Familie'-fans ervan overtuigd dat Karin en Alfons weldra een koppel zullen vormen.

"Amai, zo lief dat ze zijn voor elkaar. Zou echt wel een mooi koppel zijn!", "Ik denk dat het een koppeltje wordt", "Ik denk dat er iets moois aan het bloeien is tussen Karin en Alfons" en "Volgens mij worden Karin en Alfons nog een koppel", klinkt het onder meer op de fanpagina's van 'Familie'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws