Een maand na hun verloving: zeer triest nieuws uitgelekt over Gordon en zijn Australische vriend Nieuws
Nieuws

Een maand na hun verloving: zeer triest nieuws uitgelekt over Gordon en zijn Australische vriend

Een maand na hun verloving: zeer triest nieuws uitgelekt over Gordon en zijn Australische vriend

Presentator Gordon Heuckeroth (54) maakte twee maanden geleden het heuglijke nieuws bekend dat hij opnieuw de liefde gevonden had bij de 24 jaar jongere Gavin Rozario. Vorige maand verloofden de twee zich ook al. Maar helaas lijkt hun sprookje van korte duur.

Op Valentijnsdag liet Gordon weten dat hij niet langer single was. Zo vond hij de liefde bij de Australische Gavin. Een maand later volgde er al een huwelijksaanzoek. "Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op z’n knie om mij ten huwelijk te vragen en nu kon ik niets anders dan ‘ja’ zeggen”, schreef Gordon op Instagram.

De twee wilden dit jaar nog in het huwelijksbootje stappen. Maar helaas lijkt alles er nu op dat Gordon en Gavin niet meer samen zijn. Zo hebben de twee al hun gezamenlijke foto's verwijderd van hun sociale media.

In het Nederlandse weekblad Privé meldt journalist Evert Santegoeds ook dat Gordon de afgelopen dagen naar Melbourne was afgereisd voor zijn geliefde, maar dat hij al na 24 uur Australië weer verlaten had. Daarna zou hij in zijn eentje gesignaleerd zijn in Dubai. "Gordon kiest ervoor om geen commentaar te geven", luidde het in een korte reactie. Maar op Instagram heeft Gordon zopas toch bevestigd dat zijn relatie stukgelopen is. "Alleen maar tranen ... maar we gaan gewoon door", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws