Een maand na de aankondiging van hun relatie: Zo gaat het nu tussen Regi en Kristel Nieuws
Nieuws

Een maand na de aankondiging van hun relatie: Zo gaat het nu tussen Regi en Kristel

Een maand na de aankondiging van hun relatie: Zo gaat het nu tussen Regi en Kristel

Vorige maand maakte Regi Penxten bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. De 34-jarige Kristel Hubeny uit Genk is de gelukkige.

Regi was een hele tijd vrijgezel na zijn breuk met Elke Vanelderen. Lange tijd zei hij dat hij nog geen tijd had voor een nieuwe relatie. Daar is sinds kort dus wel verandering in gekomen. Kristel kent hij al geruime tijd en nu is de vlam dus ook overgeslagen.

“Eigenlijk had ik verwacht dat ik veel langer vrijgezel zou zijn", zei Regi aan Het Nieuwsblad. "Maar wat doe je in godsnaam als je iemand zoals Kristel tegenkomt? Ik kan de vrouw van mijn leven toch moeilijk laten lopen. Het was intussen ook al twee jaar gedaan met Elke, en alles was netjes en respectvol afgerond.”

Kristel deelde nu op Instagram een romantisch moment met Regi tijdens een fietstochtje. Het gaat duidelijk bijzonder goed tussen de twee. Regi deelde de foto ook op zijn Instagram Stories.

Instagram Stories
Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws