Eén jaar na zijn ontslag komt Ludo Hellinx met groot nieuws: "Dan keer ik terug in 'Familie'" Nieuws
Nieuws

Eén jaar na zijn ontslag komt Ludo Hellinx met groot nieuws: "Dan keer ik terug in 'Familie'"

Eén jaar na zijn ontslag komt Ludo Hellinx met groot nieuws: "Dan keer ik terug in 'Familie'"

Exact een jaar geleden moesten de kijkers van 'Familie' afscheid nemen van Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck). Zij vertrokken toen samen op wereldreis. Tijdens de kerstperiode keerde het koppel al even terug in de reeks en binnenkort maken de twee opnieuw hun opwachting in de soap.

Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck zullen binnenkort opnieuw in 'Familie' te zien zijn. Dat onthulde de acteur zopas zelf in het weekblad Primo. "Jenny en Patrick zijn in het verhaal terug van hun wereldreis, ze kunnen dus weer vaker opduiken in de serie", aldus Ludo Hellinx.

Na hun korte comeback tijdens de kerstperiode zullen de twee opnieuw hun opwachting maken in de reeks. Al gaat het slechts om een kleine comeback. "Een héél kleintje. Naar aanleiding van een gebeurtenis kwamen we bij Benny over de vloer. Anderhalve draaidag stond ik weer op de set", aldus Ludo.

De acteur verklapt ook al meer over wanneer hij te zien zal zijn in de populaire soap. "Begin januari hebben ik nog een paar scènes opgenomen", vertelt Ludo. "Dat moet nog uitgezonden worden. Binnenkort ga je die te zien krijgen", aldus de acteur. Helaas bleef het daarna stil aan de kant van de makers. "Sindsdien heb ik niks meer gehoord van ‘Familie’. We zullen wel zien of er nog opnames gaan volgen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws