ShowbizzTime

Een jaar na de dood van haar zoontje: Eline uit 'De Mol' onthult op prachtige manier dat ze opnieuw zwanger is

Eline Michiels en Steve
I Foto: Instagram I
door Redactie

Eline Michiels, die in 2017 ontmaskerd werd als ‘De Mol’, is in verwachting van haar tweede kindje. Dat heuglijke nieuws maakte Eline zelf bekend via Instagram.

“Niets is wat het had moeten zijn, maar jij bent alles wat we konden wensen. Eugène wordt grote broer”, met die woorden kondigde Eline Michiels op woensdag aan dat ze opnieuw in verwachting is. In de video die ze erbij deelde, is onder meer te zien hoe ze haar partner Steve op de hoogte brengt. Ze onthulde ook al het geslacht. Zo verwacht ze opnieuw een zoontje.

In de video zijn ook beelden te zien van de kleine Eugène, die op 7 maart 2022 geboren werd. Amper twee maanden later moesten Eline en Steve al afscheid nemen van hun zoontje. “Wij zijn deze nacht ons meest dierbare bezit verloren”, schreef Eline toen op Instagram.

Eline krijgt dan ook heel wat felicitaties van haar volgers. “Oh wat een geweldig nieuws!!! Zo blij voor jullie! Eugène kijkt vol trots mee!”, schrijft ‘Blind Getrouwd’-kandidate Veerle Van den Eynde. “Zo ontroerend mooi. Een dikke proficiat!”, “Ik ben zó verschrikkelijk blij voor jullie” en “Proficiat met dit fijne nieuws”, klinkt het ook nog in de reacties.

Laatste nieuws