Eén heeft geweldig nieuws te melden voor de fans van 'Dertigers': "Beste nieuws ooit!" Nieuws
Nieuws

Eén heeft geweldig nieuws te melden voor de fans van 'Dertigers': "Beste nieuws ooit!"

Eén heeft geweldig nieuws te melden voor de fans van 'Dertigers': "Beste nieuws ooit!"

Op donderdag 20 april konden de kijkers van Eén genieten van de laatste aflevering van 'Dertigers'. Maar de openbare omroep heeft nu zeer goed nieuws te melden voor de fans van de soap.

De nieuwe generatie 'Dertigers' vallen duidelijk erg in de smaak bij de kijkers. Zo komt er zeker al een tweede seizoen aan van populaire Eén-reeks. Dat heuglijke nieuws maakte de openbare omroep zelf bekend via Instagram.

"Groot nieuws! Onze 'Dertigers' komen terug! Wij beginnen alvast met aftellen", staat er te lezen bij een foto van Jonas (Gilles Van Hecke) en Ruben (Roman van Houtven). Op Instagram wordt alvast erg enthousiast gereageerd op het nieuws. "Beste nieuws ooit!”, schrijft MNM-dj Sander Gillis. “Yes!”, “Kan niet wachten!” en “Kijk er al naar uit!”, klinkt het ook nog in de reacties.

Groene Gordel

Deze keer volgt de Eén-reeks het reilen en zeilen van een vriendengroep die woont in de Groene Gordel rond Brussel. Zo leerden Laura (Emma Moortgat), Nele (Sofie Joan Wouters), Jonas (Gilles Van Hecke), Ruben (Roman van Houtven) en Sami (Issam Dakka) elkaar tijdens hun tienerjaren kennen bij de Chiro. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Wanneer het twee seizoen uitgezonden zal worden, is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws