Eén heeft fantastisch nieuws voor 'Down the road'-fans: "Je hoeft Dieter en co niet te missen!" Nieuws
Nieuws

Eén heeft fantastisch nieuws voor 'Down the road'-fans: "Je hoeft Dieter en co niet te missen!"

Eén heeft fantastisch nieuws voor 'Down the road'-fans: "Je hoeft Dieter en co niet te missen!"

Het vijfde seizoen van ‘Down the road’, zit erop. Toch moeten fans van dit prachtige programma niet lang wachten op nieuw beeldmateriaal. De VRT kondigt namelijk geweldig nieuws aan.

Op maandagavond naar de avonturen van Dieter Coppens en de groep jongeren kijken, dat zit er even niet meer in. Het vijfde seizoen, waarin de groep op reis ging naar Thailand, is namelijk alweer afgelopen. Dat vinden veel kijkers niet zo leuk, maar Eén heeft nu wel goed nieuws voor hen. Ze moeten Dieter en co namelijk niet missen.

Op de Facebookpagina deelt Eén het goede nieuws: ze kondigen een nieuw programma aan. In ’Na Down the Road’ vertellen 6 reisgenoten van de voorbije seizoenen hoe het nu met hen gaat en ze blikken ook terug op hun mooiste momenten. Momenteel staat de eerste aflevering al klaar op VRT MAX en daarin hebben ze het hoofdzakelijk over alleen wonen.

Bovendien zal er ook elke maandag een nieuwe aflevering bijkomen. Fans van het programma zijn alvast heel enthousiast. “Beste programma dat er is”, “Leuk, ik ga weer genieten” en “Top, ik kijk ernaar uit”, reageren ze onder meer. Sommigen vinden het dan wel weer jammer dat deze reeks niet op tv wordt uitgezonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws