Een gynaecoloog, advocaat, slager en een verrassing van jewelste: de kandidaten van 'De Mol' zijn bekend Nieuws
Nieuws

Een gynaecoloog, advocaat, slager en een verrassing van jewelste: de kandidaten van 'De Mol' zijn bekend

Een gynaecoloog, advocaat, slager en een verrassing van jewelste: de kandidaten van 'De Mol' zijn bekend

Op zondag 19 maart is het eindelijk zover: dan start het gloednieuwe seizoen van 'De Mol'. Eerder werd de locatie al bekendgemaakt en nu heeft presentator Gilles De Coster ook voor het eerst de kandidaten voorgesteld.

Binnen minder dan een week start het elfde seizoen van 'De Mol'. Dit jaar trekt Gilles De Coster met de kandidaten richting Arizona in de Verenigde Staten. In ‘Café De Mol’ onthulde de presentator nu ook al meer over de kandidaten.

Zo stelde hij zondag alvast 9 kandidaten voor. De eerste is Samya, een 26-jarige advocaat uit Zaventem. De jongste kandidaat is Ruben, een 22-jarige patissier uit Nijlen. Daarnaast doen er nog twee twintigers mee: Toos, een 27-jarige schrijnwerker uit Zaventem en Lancelot, een 27-jarige vastgoedmakelaar uit Antwerpen.

De andere kandidaten zijn: Comfort, een 32-jarige gynaecologe uit Jette, Leïla, een 34-jarige antropologe uit Bambrugge, Lieselot, een 32-jarige slager uit Rollegem-Kapelle, Thomas, een 42-jarige leerkracht aardrijkskunde en wiskunde uit Kortrijk en Conny, een 58-jarige docent wiskunde uit Bonheiden. De tiende kandidaat werd nog niet voorgesteld. Die wordt normaal volgende week tijdens aflevering 1 bekendgemaakt. Wat zijn of haar rol is in de reeks, is voorlopig nog een groot geheim.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws