Eddy Planckaert is kritiek kotsbeu: "Als iemand dat in mijn gezicht zou zeggen, ligt hij in de kliniek" Nieuws
Nieuws

Eddy Planckaert is kritiek kotsbeu: "Als iemand dat in mijn gezicht zou zeggen, ligt hij in de kliniek"

Eddy Planckaert is kritiek kotsbeu: "Als iemand dat in mijn gezicht zou zeggen, ligt hij in de kliniek"

Sinds afgelopen zondag kunnen we opnieuw genieten van de avonturen van de familie Planckaert in 'Château Planckaert'. Hoewel ze wekelijks meer dan 1 miljoen kijkers bereiken, is er ook heel wat kritiek op de familie.

De Planckaerts worden op sociale media regelmatig bestookt met kritiek. Velen vinden dat ze morsen met ons belastingsgeld. "Dan gaat het dikwijls over dat we te veel verdienen", vertelt Eddy Planckaert in Dag Allemaal.

Maar daar is het helemaal niet mee eens. "Wij werken elke dag voor onze boterham en uiteraard is er een vergoeding voor de opnames van ‘Château Planckaert’", legt Eddy uit. Gelukkig kan hij wel omgaan met die kritiek.

"Die kritiek weegt niet op tegen de voldoening die ik ervaar als we op zondagavond meer dan een miljoen mensen weten te boeien met onze avonturen", aldus Eddy. Maar kritiek op zijn familie wil hij niet meer horen. "Daar heb ik het moeilijker mee", vertelt Eddy. Hij geeft ook nog een voorbeeld uit het verleden.

Marginalen

Zo raakte zijn dochter Stephanie op 16-jarige leeftijd zwanger, iets waar velen toen heel wat kritiek op geuit hebben. "Toen Stephanie zwanger was, werden wij van alle kanten marginalen genoemd", vertelt Eddy openhartig. Gelukkig kreeg hij de verwijten nooit persoonlijk te horen. "Als iemand dat in mijn gezicht zou zeggen, ligt hij in de kliniek", aldus Eddy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws