Echte reden van relatiebreuk tussen Metejoor en Britt plots uitgelekt? "Valt zelden te lijmen" Nieuws
Nieuws

Echte reden van relatiebreuk tussen Metejoor en Britt plots uitgelekt? "Valt zelden te lijmen"

Echte reden van relatiebreuk tussen Metejoor en Britt plots uitgelekt? "Valt zelden te lijmen"

Afgelopen weekend maakte zanger Metejoor het droevige nieuws bekend dat hij en zijn vriendin Britt niet langer samen zijn. Op Instagram lijkt de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer nu zeker te weten wat de reden is voor hun plotse breuk.

"Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel", schreef Metejoor afgelopen weekend op zijn Instagrampagina. De zanger en Britt vormden zo'n vier jaar een koppel. Over de reden van hun breuk wilde hij echter niets kwijt.

Maar de Nederlandse roddelkoningin denkt nu wel te weten waarom de twee een punt hebben gezet achter hun relatie. Zij is er namelijk nog altijd van overtuigd dat Metejoor vorig jaar overspel gepleegd heeft met Julia Boschman van K3. De twee waren toen samen te zien in 'The Voice Kids'.

"Nadat aan het licht is gekomen dat een van de partners is vreemdgegaan, kan je er altijd voor strijden om als koppel door te gaan en keihard te werken aan je relatie", schrijft Yvonne op haar Instagramverhaal, verwijzend naar het vermeend overspel met Julia. "Het vertrouwen is echter zo beschaamd dat er is iets kapotgegaan wat zelden te lijmen valt. Het is niet onmogelijk, maar bijna niet te doen. Al wil je het nog zo graag. Het is gewoon kapot", besluit de roddelkoningin.

Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne
Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws