"Echte horror!": het loopt volledig mis voor gezin in 'Wie Zoekt Die Wint' Nieuws
Nieuws

"Echte horror!": het loopt volledig mis voor gezin in 'Wie Zoekt Die Wint'

"Echte horror!": het loopt volledig mis voor gezin in 'Wie Zoekt Die Wint'

Op zaterdag 8 april probeert een Vlaams gezin opnieuw 100.000 euro rijker te worden in 'Wie Zoekt Die Wint'. Zo trekt Jens Dendoncker met een koffertje vol bankbiljetten richting de familie Soferis uit Houthalen-Helchteren. Maar op een bepaald moment loop het volledig mis voor het gezin.

In dertig minuten maar liefst 100.000 euro rijker worden? Dat kan alleen in 'Wie Zoekt Die Wint'. Deze week brengt Jens Dendoncker een bezoekje aan de familie Soferis uit Houthalen-Helchteren. Experten Henk Rijckaert, Anke Van Os en Johny Kaczmarowski verstoppen de biljetten vakkundig in het huis.

Het pronkstuk van deze week is een schuimkanon dat Henk installeerde in de wastrommel van de badkamer. Als de familie de trommel opent, spuit een zee van schuim uit het kanon. Die schuimzee kunnen ze makkelijk stoppen, maar de familie vergeet het deksel opnieuw toe te doen.

Binnen een mum van tijd zit hun badkamer vol schuim. "Ik dacht dat het schuim ging stoppen", vertelt de vader achteraf. "Horror, echte horror was het", beseft zoon Angelo. Wie benieuwd is hoeveel geld de familie Soferis uiteindelijk kon binnenhalen, kan deze zaterdag om 20.25 uur afstemmen op VTM voor 'Wie Zoekt Die Wint'.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws