Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' verrassen iedereen en kondigen ontzettend groot nieuws aan Nieuws
Nieuws

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' verrassen iedereen en kondigen ontzettend groot nieuws aan

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' verrassen iedereen en kondigen ontzettend groot nieuws aan

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' stapten bijna acht maanden geleden in het huwelijksbootje. Zoveel maanden later zijn de twee nog altijd smoorverliefd op elkaar. Nu heeft het koppel ook ontzettend leuk nieuws te horen gekregen.

Morgen, op zaterdag 28 januari, is het eindelijk zover: dan worden de 'Kastaars!' voor het eerst uitgereikt. De 'Kastaars!' zijn de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen. Een paar weken geleden werden al de tien genomineerden per categorie bekendgemaakt.

Toen raakte ook bekend dat Dziubi en Brecht met hun deelname aan ‘Blind Getrouwd’ genomineerd waren in de categorie ‘Deelnemer van 2022’. Na een eerste stemming werden de genomineerden nu gereduceerd tot vier namen per categorie.

Wat blijkt? Dziubi en Brecht staan nog steeds tussen de genomineerden. Zij nemen het in hun categorie op tegen Bart Cannaerts in 'De Allerslimste Mens ter Wereld', De cast van 'Restaurant Misverstand' en Camille Dhont als Miss Poes in 'The Masked Singer'. Morgen weten we dan eindelijk wie er met de award naar huis mag gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws