Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' kondigen zeer leuk nieuws aan: "Gefeliciteerd!" Nieuws
Nieuws

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' kondigen zeer leuk nieuws aan: "Gefeliciteerd!"

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' kondigen zeer leuk nieuws aan: "Gefeliciteerd!"

Dziubi en Brecht zijn een van de twee koppels die getrouwd bleven na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur. Onlangs vierden ze voor het eerst kerst en nieuw samen en nu heeft het koppel opnieuw zeer leuk nieuws te melden.

Inmiddels is het al zeven maanden geleden dat Dziubi en Brecht in het huwelijksbootje stapten. En de twee zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. Zo bracht het koppel voor het eerst samen de kerstdagen door.

Nu hebben Brecht en Dziubi opnieuw wat te vieren. Dziubi is op 4 januari namelijk dertig jaar geworden. Dat laat hij zelf weten via Instagram. "Vandaag vier ik mijn 30ste verjaardag", schrijft Dziubi op Instagram bij enkele foto's van zichzelf.

"Hoe ik me daarbij voel? Swipe naar links", gaat hij verder. Op die foto's zien we een huillende Dziubi. "Mopje trouwens", stelt hij zijn volgers meteen gerust. "Ik vind het echt meer dan oké om 30 te worden", vervolgt hij. Dziubi krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Proficiat!", "Gelukkige verjaardag!" en "Van harte gefeliciteerd!", klinkt het meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws