Dym, de verloofde van Jitske Van de Veire, deelt hartverscheurend nieuws: "Gehuild als een klein kind" Nieuws
Nieuws

Dym, de verloofde van Jitske Van de Veire, deelt hartverscheurend nieuws: "Gehuild als een klein kind"

Dym, de verloofde van Jitske Van de Veire, deelt hartverscheurend nieuws: "Gehuild als een klein kind"

Dym Berteyn, de verloofde van Jitske Van de Veire, legt haar ziel bloot in een nieuw interview met Humo. Zo praat ze onder meer over haar huidige relatie en haar seksuele geaardheid, maar ze doet ook een emotionele getuigenis over een pijnlijk verlies.

Jitske Van de Veire heeft al bijna twee jaar een relatie met haar vriendin Dym Berteyn. De twee maakten eind vorig jaar zelfs nog bekend dat ze zich verloofd hebben. Aan Humo vertelt Dym nu onder andere meer over haar liefdesleven voordat ze Jitske leerde kennen. Zo heeft ze zelfs twee keer iets met een jongen gehad.

“Rond mijn zestiende leerde ik Fré kennen, de enige jongen die ik echt doodgraag heb gezien”, begint ze. “Ik kwam de discotheek binnen en ik zag hem staan: een pracht van een jongen, stijlvol gekleed, recht uit een doosje”, aldus Dym. Ze heeft zo’n twee jaar lang een knipperlichtrelatie gehad met hem. Vervolgens onthult ze dat er iets heel ergs is gebeurd.

Helaas is Fré negen jaar geleden overleden. “Hij is verongelukt, op zijn verjaardag nog wel”, biecht Dym op. “Ik had hem ’s ochtends een bericht gestuurd, later op de dag zou ik hem opbellen”, klinkt het. “Dat telefoontje is er nooit meer gekomen en daar heb ik nog altijd spijt van. Ik heb gehuild als een klein kind”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws