Droomhuis van Eline en Younes uit 'Huis Gemaakt' staat te koop: "Correcte prijs voor wat je krijgt" Nieuws
Nieuws

Droomhuis van Eline en Younes uit 'Huis Gemaakt' staat te koop: "Correcte prijs voor wat je krijgt"

Droomhuis van Eline en Younes uit 'Huis Gemaakt' staat te koop: "Correcte prijs voor wat je krijgt"

Eline en Younes grepen net naast hun droomhuis in Beringen in 'Huis Gemaakt'. Ook een crowdfunding kon helaas niet helpen om hun gerenoveerde woning te kopen. Nu staat hun droomhuis officieel te koop en werd ook het prijskaartje bekendgemaakt.

Zo ligt de vraagprijs van hun droomwoning op 395.000 euro, veel geld voor een jong koppel maar wel een correcte prijs. "Dit is zeker een correcte prijs als je ziet wat je er allemaal voor in de plaats krijgt", vertelt woonexpert Bjorn Cocquyt in Het Laatste Nieuws.

"Je krijgt een gerenoveerde woning met alles op en aan: een alarmsysteem, domotica, een elektrische laadpaal, een regenwaterput, zonnepanelen. Als je dat allemaal optelt, is het niet overdreven. De EPB-waarde zijn ze nu nog aan het opmaken, maar die gaat heel goed zijn dankzij het ventilatiesysteem, de warmtepomp die gekoppeld is aan de zonnepanelen", aldus de woonexpert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws