ShowbizzTime

Droom valt volledig in duigen na verschrikkelijk drama voor Miss België-kandidate

Chayenne van Aarle Miss België 2022
I Foto: Photonews I
door Redactie

Nog niet zo lang geleden werden de 32 finalistes bekendgemaakt voor Miss België 2023. Voor een kandidate loopt dit avontuur misschien al vroeger af dan verwacht, want ze krijgt te maken met een vervelend voorval. 

Binnenkort komen we te weten wie Chayenne Van Aarle zal opvolgen als Miss België. Toch komt er nu al slecht nieuws naar buiten over een van de finalistes, want Haifa Salem Ali kan dit weekend niet met de andere kandidates vertrekken naar Egypte. Dat meldt Het Laatste Nieuws

De Bilzense werd in september nog verkozen tot Miss Limburg, maar haar droom om Miss België zou wel eens in duigen kunnen vallen. Haifa Salem Ali is een Somalische vluchtelinge en de officiële procedure om Belg te worden loopt nog. Daardoor zou ze niet naar Egypte kunnen vertrekken. 

“Ze heeft een geldige verblijfsvergunning en een internationale pas. We wachten nog op haar visum”, vertelde Miss België-organisatrice Darline Devos. Echter lijkt dat niet zo gemakkelijk te zijn voor Haifa Salem Ali om een visum vast te krijgen. “Niemand wil me dat geven”, klinkt het. 

Laatste nieuws