Droevig nieuws over Catherine Van Eylen na heisa rond Wouter Vandenhaute: "We leven met haar mee" Nieuws
Nieuws

Droevig nieuws over Catherine Van Eylen na heisa rond Wouter Vandenhaute: "We leven met haar mee"

Droevig nieuws over Catherine Van Eylen na heisa rond Wouter Vandenhaute: "We leven met haar mee"

Vorige week kwam het weekblad Humo met een vernietigend artikel over Anderlecht-baas Wouter Vandenhaute (60). Hij werd door zijn medewerkers onder meer beschreven als "een psychopaat". Maar daardoor komt nu ook zijn vrouw, VRT-sportanker Catherine Van Eylen (52), in een slecht daglicht te staan.

Er lekte namelijk ook uit dat Wouter Vandenhaute met zijn nv Huppeldepup jaarlijks een half miljoen euro factureert aan Anderlecht. Catherine is ook medevennoot van nv Huppeldepup, waardoor nu ook zij in een lastig parket terechtkomt.

Het grote probleem is dat Catherine nooit reportages mag presenteren waarin Vandenhaute voorkomt. Dat zou volgens sommigen tot veel frustraties leiden bij haar collega's, maar die spreken dat nu tegen in Dag Allemaal. "Klopt niet", klinkt het. "Andere collega's moeten soms onverwacht op reportage, en dan vervangt Catherine hen altijd met plezier. Zij heeft al veel vaker haar collega's moeten vervangen dan omgekeerd", aldus een anonieme Sporza-collega.

Haar collega's staan dan ook als één blok achter haar. "Wij beseffen dat dit ons allemaal kan overkomen dus wij trekken nog meer aan één zetel dan vroeger. Iedereen leeft mee met Catherine. Zij heeft niet om die heisa gevraagd hè", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws