Dries Heyneman 'De Sheriff' uit 'Chantal' krijgt erg slecht nieuws te horen: "Dokter vertelde me het" Nieuws
Nieuws

Dries Heyneman 'De Sheriff' uit 'Chantal' krijgt erg slecht nieuws te horen: "Dokter vertelde me het"

Dries Heyneman 'De Sheriff' uit 'Chantal' krijgt erg slecht nieuws te horen: "Dokter vertelde me het"

Dries Heyneman (43) schittert momenteel als 'De Sheriff' in de Eén-reeks 'Chantal' met Maaike Cafmeyer in de hoofdrol. Maar de acteur, die steeds meer aan populariteit wint, heeft nu slecht nieuws gekregen van de dokter. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

De Sheriff is de eerste grote televisierol van Dries Heyneman. Eerder speelde hij ook al mee in ‘Bevergem’ en ‘Grond’, twee series waar hij zelf ook aan meeschreef. Maar die producties eisten zijn op tol op zijn gezondheid.

"Zo’n serie schrijven is erg tijdrovend, wij zijn daar bijna vijf jaar mee bezig en het eindproduct moet in orde zijn. Die druk kan verlammend werken", vertelt Dries. Hij hield er zelfs bijna een burn-out aan over.

"Net voor we ‘Grond’ gingen draaien, was ik de pedalen aan het verliezen, had ik last van een hoge cholesterol en bloeddruk", vertelt de acteur. Zijn dokter adviseerde hem om het kalmer aan te doen. "'De burn-out loert om de hoek', zei de dokter. Dat had ik niet zien aankomen."

Knop omgedraaid

Gelukkig heeft hij de knop wel kunnen omdraaien. "Ik weet dat ik om uit een malaise te komen, iets nieuws moet doen", aldus de acteur. Daarom focust hij zich nu volop op de opnames van een nieuwe serie. "We zijn bezig met een serie met Emilie De Roo", aldus Dries. Emilie speelde Delphine in 'Nonkels'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws