Drie jaar na de plotse dood van zijn vrouw: Herbert Flack (73) deelt somber nieuws over zijn gezondheid Nieuws
Nieuws

Drie jaar na de plotse dood van zijn vrouw: Herbert Flack (73) deelt somber nieuws over zijn gezondheid

Drie jaar na de plotse dood van zijn vrouw: Herbert Flack (73) deelt somber nieuws over zijn gezondheid

Herbert Flack heeft een ontzettend zware periode achter de rug. Zo moest hij drie jaar geleden compleet onverwacht afscheid nemen van zijn grote liefde Fabienne. Zij stierf op 66-jarige leeftijd na een ongelukkige val in Spanje. Nu heeft de 73-jarige acteur helaas ook slecht nieuws te melden over zijn eigen gezondheid.

Na de voorstellingen van de musical ‘40-45' vorige zomer en zijn rol in ‘Familie’, liep het helaas grondig mis voor de acteur. Zo kampte hij een tijdlang met rugproblemen. “Drie weken heb ik in het ziekenhuis gelegen met een ontspoorde hernia waarvoor ze microchirurgie aan m’n ruggengraat hebben toegepast”, onthult Herbert Flack in Het Laatste Nieuws.

De acteur had er ook erg moeilijk mee dat hij die periode zonder Fabienne moest doorstaan. “Alleen zijn in dat ziekenhuis: ik kon niet weg, ik zat letterlijk gevangen", zegt hij over zijn periode in het ziekenhuis. "Ik ben altijd een sterke beer geweest, maar een ruggengraat die knakt: ik realiseer me nu dat ik moet opletten want zo’n hernia kan terugkeren", aldus Herbert.

Veel te lang geïsoleerd

Gelukkig gaat het inmiddels een pak beter met de acteur. Zo staat hij binnenkort weer op de planken. Herbert Flack heeft namelijk een rol beet in ‘Assisen 5, de pizzamoord’. “En dat geeft me een soort kreet van léven. Ik wil gewoon een aantal weken fun hebben, terug mensen ontmoeten na veel te lang geïsoleerd te zijn", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws