Drama op het nippertje vermeden in 'The Masked Singer': deelnemer valt net niet van het podium Nieuws
Nieuws

Drama op het nippertje vermeden in 'The Masked Singer': deelnemer valt net niet van het podium

Drama op het nippertje vermeden in 'The Masked Singer': deelnemer valt net niet van het podium

Op vrijdag 10 maart kunnen we opnieuw genieten van een aflevering van 'The Masked Singer'. Daarin geven de overgebleven Masked Singers opnieuw het beste van zichzelf. Maar voor één Masked Singer liep dat optreden bijna fataal af.

Champignon, Mummie, Raaf en Leeuw zijn alvast zeker van hun plekje in The Big Bang van 'The Masked Singer' volgende week. Daarin komt de top 8 samen om in één rechte lijn richting finale te gaan. Maar welke 4 Masked Singers uit groep 2 halen ook die belangrijke mijlpaal?

Op vrijdag 10 maart gaan Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Minotaurus en Tovenaar de strijd aan met elkaar om hun ticket te verzilveren. Eén van hen zal The Big Bang nét niet halen en wordt ontmaskerd. Bijna liep één optreden ook bijna fataal af.

Zo waagt Foxy Lady zich aan het nummer ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello, maar tijdens haar optreden valt ze bijna van het podium. "Voorzichtig!", horen we Bart Cannaerts van het speurdersteam roepen. In de onderstaande video kan je het fragment bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws