Dokter heeft erg slecht nieuws voor Sven Ornelis na bloedonderzoek Nieuws
Nieuws

Dokter heeft erg slecht nieuws voor Sven Ornelis na bloedonderzoek

Dokter heeft erg slecht nieuws voor Sven Ornelis na bloedonderzoek

Sven Ornelis heeft problemen met zijn gezondheid. Nadat hij besloot om snel naar de dokter te gaan krijgt hij nu minder goed nieuws te horen.

Sven Ornelis deelde deze ochtend al op zijn Instagramverhaal dat hij sukkelt met zijn gezondheid. “Gisteren was ik erg duizelig en bloeddruk stond 18/12”, schreef hij vol angst. Daarom besloot hij om zijn bloed te laten controleren bij de dokter.

Vervolgens dacht hij al na over de mogelijke gevolgen. “Dat wordt wellicht vermageren, meer rust, minder alcohol, meer wandelen. Ik weet het, maar ja”, zei Sven. Echter had hij niet verwacht wat de dokter tegen hem zou vertellen.

Nu hij terug is van de dokter, deelt hij in een video het besluit van de dokter. “Mijn dokter heeft gezegd dat pilletjes absoluut nodig zijn”, bekent hij. Minder alcohol drinken en meer gezond eten zal ook nodig zijn om zijn bloeddruk te verlagen. “Nog het ergste: ik moet meer rusten.”

Dokter heeft erg slecht nieuws voor Sven Ornelis na bloedonderzoek
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws